CROCS! NOW EVERYONE CAN WEAR IT!

January 1, 2009

Selamat Datang!

Filed under: Warm Welcome — pekanrabu @ 2:00 AM
Tags:

WE’RE BACK TO BUSINESS AS USUAL STARTING TODAY 1ST SEPTEMBER 2009. YA KAMI TELAH KEMBALI!!

Latest Stock Picture 1

Latest Stock Picture 1

Latest Stock Picture 2

Latest Stock Picture 2

Latest Stock Picture 3

Latest Stock Picture 3

Latest Stock Picture 4

Latest Stock Picture 4

JIBBITZ

Jibbitz ada masalah dalam delivery - supplier tak hantar seperti yang kami order.

Swarovski telah mendarat - tunggu kami update gambar sahaja.

Swarovski telah mendarat - tunggu kami update gambar sahaja.

IMPORTED TURKISH COOKIES FOR SALES

Turkish Cookies

Butter cookies with melted chocolate inside.

Turkish Cookies – RM30 Per bottle every bottle containing 50 pieces of cookies

for order / inquiries please email pekanrabu.wordpress.com@gmail.com

Advertisements

16 Comments »

  1. bro mcm mna nk contact? phone number x de. i nk order nie… n COD

    Comment by zam — April 13, 2009 @ 9:29 AM

  2. Already mail u …

    Comment by pekanrabu — April 13, 2009 @ 9:35 AM

  3. salam, nak tanya pasal jibbitz, 1pair rm6.50 kan? u post guna apa ye? tq

    Comment by mimi — April 22, 2009 @ 5:31 PM

  4. erm RM6.50 per pair? pair = 2 jibitz. 1 jibbitz RM6. if take pair = RM10 (2 jibbitz)

    Comment by pekanrabu — April 22, 2009 @ 5:40 PM

  5. Bro..nice shoes and pattern..juz to check whether u have the “yukon” design..

    http://www.crocs.com.my/footwear_detail.php?mainID=51

    copy n paste the url..anything inform me..tqvm.

    Comment by MeL — April 22, 2009 @ 5:43 PM

  6. Yukon … hehehe so many people ask about yukon. for you info i already asking supplier since december last year. Till now they said still not in list.

    Comment by pekanrabu — April 22, 2009 @ 5:45 PM

  7. Aiyaarkkk..its hot stuffff..ehehe..where is ur shop located?? maybe some other pattern still looks cool to me..prefer to see b4 buy it..see it for real…tqvm..

    Comment by MeL — April 23, 2009 @ 1:12 AM

  8. shah sorry tak reply email u tu,i baca lepas 19/4/2009 …
    untuk April ni barang memang tak banyak.
    untuk May nanti i’allah byk sikit barang masuk.

    shop tu kat shah alam 2, belakang puncak alam. kira sekali ngan puncak alam punya area. If u masuk puncak alam tu dekat roundbout tu amik pukul 3 terus sampai hujung amik kanan sampai hujung gak nanti ada barisan kedai belah kiri u then kedai sebelah kedai makan. Kedai nama RAUDAH COLLECTION. Better datang Sabtu dan Ahad. if ari lain pekerja butik je ada ngan tokeh besar butik. Untuk april punya stock memang tak de kat butik tu dah sebab sikit sangat. tunggu bulan 5 nanti.

    Sorry sebab tak reply email sebab baca lewat. bro untuk bulan 4 ni ready stock mmg tak byk pilihan dari segi model dan saiz.

    Comment by pekanrabu — April 23, 2009 @ 9:57 AM

  9. eh eh terkejut sekejap tengok blog sendiri ada kat sini
    *blush*
    berminat nak bli crocs ngan pekanrabu, tapi tunggu ongkos masuk sedikit masa lagi 😉

    Comment by ima — April 27, 2009 @ 4:18 PM

  10. Thanks for advertisment …
    tak pe take ur time dulu …
    tunggu bulan 5 la stock baru masuk … tapi tak janji akan ada ready stock 🙂 …

    Comment by pekanrabu — April 27, 2009 @ 4:48 PM

  11. kalau i amik jibbitz, mcm mana u hantar? snail mail ke poslaju ke pos express? pasal minat dgn pocahontas, maybe nak ambik 2pcs. tq

    Comment by mimi — April 28, 2009 @ 4:54 PM

  12. Mimi boleh tak u bagi email yang betul sebab i reply dia bounce la …
    i dah email u tadi.

    Comment by pekanrabu — April 28, 2009 @ 5:21 PM

  13. Bro, ace golf tu ada leather basis ke?? takda yukon tp terpikat pula pada ace golf..so next order will be open on may ke??

    Comment by MeL — April 29, 2009 @ 10:35 PM

  14. Ace golf tak de leather basis. Yukon sehingga hari ni masih tak dapat lagi. Next pre order Insyallah akan dibuka balik pada bulan May untuk June Delivery.

    Comment by pekanrabu — April 30, 2009 @ 3:50 PM

  15. ok, dah betulkan email add

    Comment by mimi — April 30, 2009 @ 4:25 PM

  16. i dah email u dah.
    next time letak email yang betul if u really interested at any item here

    Comment by pekanrabu — April 30, 2009 @ 4:54 PM


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: